Visit Brabant 3d audio beleving

In opdracht van Scheepens reclame maakte ik een 3d binaural audio beleving ter promotie van Brabant Nacht.  De opdracht was: Maak een beleving waar je de luisteraar meeneemt langs allerlei Hotspots van Brabant Nacht. Niet alleen stond voorop dat de audio 3d moest zijn, ook werd er gevraagd om het zo herkenbaar mogelijk te maken, echte Brabantse geluiden. Dit resulteerde in een aanpak met zoveel mogelijke echte geluiden. Alles op de desbetreffende locaties opgenomen, met bijzondere momenten zoals bijvoorbeeld in de Beekse Bergen waar we het geluk hadden echte enthousiaste chimpansees op te nemen. Maar ook de recorder in een achtbaan was er 1 om niet te vergeten.

 

Visit Brabant – Compositie

De nieuwe composities voor Visit Brabant Brabant Nacht zijn online. Voor deze campagnes heb ik de compositie gedaan. Je kunt ze waarschijnlijk heel per ongeluk ( 😉 op je tijdlijn terug vinden.

 

Ben & Jerry’s Bioscoop Commercial mixage

Deze commercial kwam vanuit de States naar Nederland als Bioscoop commercial. Een commercial die volledig gedragen wordt door een super nummer. Mij werd gevraagd om deze commercial in surround te mixen voor bioscoop. Het is jammer dat streaming nog geen 5.1 ondersteunt……  Dus allemaal naar de Bios!!!

 

3d sound on headphones!!

Heb je een 360 video? Of gewoon een video die een extra stukje beleving kan gebruiken? Dan is dit zeker de moeite waard! Surround op je koptelefoon. Check de video en natuurlijk, zet je koptelefoon op!

Official Hughes & Kettner Endorser

Hughes & Kettner made it official by adding me to their artist page on the official Hughes & Kettner website!

Hughes & Kettner supports a lot of great guys so I’m very very honored to be in a list next to Josh Rand (Stone Sour), Tony McAlphine (Steve Vai), Alan Holdsworth, Michael Wilton (Queensryche) and Andy Sneap!

Looking forward to make great music with a set of great amps in the studio. DSC_0059