Buma Awards 2018

Sprakeloos en heel erg trots! Zojuist gehoord dat twee van mijn composities zijn geselecteerd voor de BUMA awards 2018 🏆🎉

1️⃣ ️Voor de KeukenConcurrent Heritage campagne maakten we de rocktrack “Heritage of a Rebel”: https://www.youtube.com/watch?v=_PpYZZsk_m4 (reclame)
https://www.youtube.com/watch?v=OoEPUlb62j0 (complete track)

2️⃣ Ook de kampioenskoorts campagne van Keuken Kampioen mochten we van muziek voorzien, dit keer met een vette orkestratie 😎

Super speciale dank aan Scheepens voor deze twee prachtige opdrachten. Daarnaast heel veel dank aan Timpetersdrums, Marinke& Niels Schmitz voor het inspelen en inzingen van de Heritage campagne!

Castelijn & Beerens / Dutch Comic Con / Showreel

Long time no see! En dat is meestal een goed teken. Het is druk geweest hier met allemaal toffe nieuwe maar vooral mooie compositie projecten.

Nieuwe campagne Castelijn & Beerens

Drie maal is scheepsrecht. Voor de derde keer op rij verzorgde ik de muziek voor de campagne van ledermerk Castelijn & Beerens. Dit keer met filmische feelgood muziek.

Dutch Comic Con Evenement

Duistere horrormuziek wordt niet vaak gevraagd, maar is natuurlijk ontzettend gaaf om te maken. De muziek werd gedraaid tijdens een experience van House of Wax Entertainment op Dutch Comic Con in de Jaarbeurs in Utrecht.

Showreel Colorist Ramon de Jong

Zo nu en dan komt er een project binnen dat anders is dan anders. Voor deze colorist maakte ik muziek op maat bij zijn showreel. Epische muziek bij de epische beelden. Niet alleen origineler, maar vooral ook persoonlijker.

Visit Brabant 3d audio beleving

In opdracht van Scheepens reclame maakte ik een 3d binaural audio beleving ter promotie van Brabant Nacht.  De opdracht was: Maak een beleving waar je de luisteraar meeneemt langs allerlei Hotspots van Brabant Nacht. Niet alleen stond voorop dat de audio 3d moest zijn, ook werd er gevraagd om het zo herkenbaar mogelijk te maken, echte Brabantse geluiden. Dit resulteerde in een aanpak met zoveel mogelijke echte geluiden. Alles op de desbetreffende locaties opgenomen, met bijzondere momenten zoals bijvoorbeeld in de Beekse Bergen waar we het geluk hadden echte enthousiaste chimpansees op te nemen. Maar ook de recorder in een achtbaan was er 1 om niet te vergeten.