Ik ben Djuri Boot, componist voor o.a. TV, radio, online content en evenementen.

Djuri Boot producties herken je aan catchy melodieën die passen bij de boodschap. Aan muziek die een product of merk karakter geeft. En opvalt zonder te storen. Ik ben een vakidioot; altijd en overal bezig met muziek. Zelf composities creëren is het mooiste dat er is. Het geeft me creatieve ruimte en daagt me uit de grenzen op te zoeken. Ik ben een multi-instrumentalist, met een grote voorliefde voor filmische muziek en orkestraties.

Dankzij een achtergrond in mixage en productie heb ik extra veel aandacht voor de afwerking. Muziek moet in elke situatie en configuratie goed klinken. Tijdens mijn studie aan het conservatorium ben ik cum-laude afgestudeerd met een specialisatie in Surround. Die kennis gebruik ik bijvoorbeeld voor grote evenementen en bioscoopproducties. Dankzij mijn ervaring kan ik snel een kwaliteitsproductie leveren. En dat is fijn voor mijn klanten. Want op zoiets leuks als de muziek bij je merk, wil je natuurlijk niet te lang wachten.

Inmiddels heb ik al voor verschillende nationale en internationale klanten gewerkt, zoals Coca Cola, Dutch Comic Con, Bosch, ABN Amro en Fox Sports.

Sinds 2016 ben ik als componist endorser van Hughes & Kettner.

Nominaties/prijzen: